Acomplia

Mirakel preparatet Acomplia är här.
Detta medel skall få en att gå sluta röka, gå ner i vikt helt biverkningsfritt.
Bla Aftonbladet har skrivit om detta mirakelpreparat.

Mer information om Acomplia – Rimonabant

Detta är som sagt ett preparat eller läkemedel som skall motarbeta fetma samt de som flertalet av vi svenskar lider av, nämligen övervikt.
Det som är unikt med detta läkemedel är att rimonabant som är den aktiva substansen i Acomplia skall påverka hjärnans belöningssystem som skall tillgodose kroppen med lustupplevelser. När detta substans påverkar vår hjärna kommer hjärnan att tro att vi har ätit och vi upplever oss själva inte som lika hungriga.
Så Acomplia hjälper till att få kroppen att trå att vi är mäta och därmed minskar vårt matintag och kroppen kan börja omsätta fett samt de socker som finns lagrade i kroppen.
Det har utförts ett par tester där det visade sig att 1 år med Acomplia gick testpersonerna ner mer än 6.5 kilo och det var mer än de patienter som fick tilldelade sig Placebo.
br>
Förutom att folket gick ner i vikt så såg man även positivt på det som hände med blodfettnivåerna samt sockeromsättningen.
Men för att Acomplia skall kunna påverka kroppen maximalt så skall man inte bara förlita sig på denna medicin utan även ha ett aktivt liv med motion samt även ha en vettig och hälsosam kost.
Detta preparat är även kallat Rimonabant .